Kuljetus Villman Oy

Tiedonsiirto liikuttaa puutavara-autoja

Kuljetus Villman Oy Viitasarelta kuljettaa puuta suurella kalustomäärällä. Ajoneuvotietokoneasioissa on jo pitkään luotettu Viestilaitehuollon palveluun.

– Meillä on Panasaonicin tietokone noin kymmenessä autossa. Laitteet pelaavat luotettavasti ja naapurikylässä Äänekoskella toimiva Viestilaitehuolto palvelee meitä todella joustavasti kaikissa tietokoneasioissa, kertoilee Elmeri Villman.

Keski-Suomen alueella operoiva puuautokalusto saa nopeaa apua Viestilaitehuollolta.

– Apua on saatu aina silloin kun sitä on tarvittu. Ajamme paljon Äänekoskelle ja jos laitteiden kanssa tulee ongelmia niin Viestilaitehuolto säätää ne iskuun todella lyhyellä varoitusajalla; joskus jopa samantien. Ja kun ollaan lähellä niin tuotteet saadaan perille ilman postilähetysten viivästymisiä, sanoo Villman.

Kuljetus Villmanin Panasonic Toughbook tietokoneilla pyörii metsäyhtiöiden ohjelmat kitkattomasti.

– Stora Enso, Metsä Group ja Metsähallitus käyttää Logforcea, UPM AutoGisiä ja Keitele GroupPiimegaa. Tietokoneelta näkee mm. varastokirjanpidon eli kartalta missä laanit sijaitsee ja mitä niistä haetaan, kuljetustilaukset ja koneilla lähetetään tehtaille ennakkoon tiedot tulevista kuormista. Ilman tietokonetta ei nykypäivän puutavara-autologistiikka pyöri, kertoo Villman.

Ota yhteyttä