Yritys

Suomen Viestilaitehuolto Oy on perustettu vuonna 1992. Yrityksen perustajien vankka kokemus Nokian puhelimen tehtaalta antoi halua kehittää omaa taitojani ja palvella ihmisiä uudessa mobiili maailmassa. Ensimmäisiä koneita, joita piti huolta ja ylläpitää oli Ponse-merkkisiä tietokoneita metsäteollisuuteen. Nykyisin nämä koneet ovat jo historia ja yrityksen pieneen museoon on säilynyt muutama vanhaa tietokonetta ja Nokian ensimmäisiä kännykoita.

Pikku hiljaa pienestä puhelin- ja tietokonekorjaamosta kehittyi yritys, jossa on vahvaa osaamista tietokoneiden myynnistä, huollosta ja asennuksesta. Myynti- ja palveluvalikoima laajentaa vuodesta vuoteen.

Nykyisin yrityksen pääbrändi on Panasonic Toughbook ja Toughpad, jonka lisäksi on muita tunnettuja merkkejä kuten Sunit, Durabook, Getac, Zebra jne.

Yrityksen asiakaskunta varjellee pienistä yrityksistä suuriin. Henkilökohtainen asiakaspalvelu on edelleen tärkeä asia, johon panostetaan koko voimalla.

Vuosi 2020 oli merkittävä yrityksen toiminnassa. On avattu uusi toimisto Tampereella, jossa on myynti B to B puolelle.

Yritys katso avoimiin silmiin nopeasti muuttuvaan maailmaan ja yrittää etsiä uusia ratkaisuja, mutta yksi asia jää muuttamatta aina – laadukas ja henkilökohtainen palvelu asiakkaille, huolimatta siitä missä paikkakunnassa hän asuu.

Ota yhteyttä