Oy Adolf Lahti Yxpila Ab

Tietokoneita tarvitaan terminaalikoneissakin

Oy Adolf Lahti Yxpila Ab on moderni konealan ammattilainen, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia, asiakaskohtaisesti kohden-nettuja logistiikka- ja konepalveluratkaisuja metsäteollisuudelle, kaivosalalle, kemianteollisuudelle ja kaupalle. Tällä hetkellä toimitaan yli 15 toimipisteessä eri puolella Suomea ja käytössä on noin 300 koneyksikköä.

– Käytämme ajoneuvo- ja tablettitietokoneita pyöräkuormaajissa, HighLift kuormaajissa, puukurottajissa ja materiaalinkä-sittelykoneissa. Keski-Suomen Viestilaitehuolto on osoittaunut luotettavaksi ja tehokkaaksi yhteistyökumppaniksi niin laitteiden asentamisessa kenttäolo-suhteissa kuin myös mahdollisten ongelmien ratkaisussa. Heidän toimittamat IP-suojatut Panasonic tietokoneet kestävät kovaa käyttöä eli tärinää, pölyä ja lämpötilavaihteluita, sanoo Oy Adolf Lahti Yxpila Ab:n aluejohtaja Pekka Pöllänen.

Metsäteollisuuden palveluksessa oleviin koneisiin asennetuissa tietokoneissa pyörii puutavaran vastaanottojärjestelmät.

– Adolf Lahden filosofian mukaan meillä on varakoneet asiakkaan terminaalissa, mikä mahdollistaa katkeamattoman puuvirran silloinkin jos pääkoneen tekniikkaan tulee murheita. Niinpä olemme viime aikoina hankkineet Panasonic Toughpad FZ-G1 tablettilaitteita mitkä on tarvittaessa kätevä telakoida pääkoneesta varakoneeseen. Ja kun tabletissa on oma akku niin ohjelmat pysyy päällä siirron ajan, jolloin pystytään jatkamaan suoraan puuerän käsittelyä varakoneella ilman että tiedonsiirto katkeaa, kertoo Pöllänen

Ota yhteyttä