TOUGHPAD FZ-M1

TOUGHPAD FZ-M1

Täysin vahvistettu Toughpad FZ-M1 on poikkeuksellinen taulutietokone ulkokäyttöön ja ihanteellinen valinta kenttätyöhön. Windows 10 Pro käyttöjärjestelmällä varustetun taulutietokoneen kapasitiivinen, kymmenen sormen monikosketusnäyttö ulkokäyttöön ja joustavat kokoonpanot optimoivat kenttätyöntekijöiden tehokkuuden. Taulutietokoneessa on useita liitettävyysvaihtoehtoja, joiden ansiosta tieto on saatavilla aina tarvittaessa. Näin tarvittavat taustatiedot ovat aina yrityskäyttäjien käsillä pienikokoisessa, täysin vahvistetussa ja kevyessä laitteessa.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Intel® Core™ i5-7Y57 vPro ‑suoritin
  • Windows 10 Pro
  • 7 tuuman WXGA Active Matrix (TFT) ‑LCD-värinäyttö: 1 280 × 800 pikselin auringonvalossa näkyvä, käsineillä käytettävä kapasitiivinen LCD-kosketusnäyttö (jopa 700 cd/m²)
  • Kestää pudotuksen 180 cm:n korkeudelta*, veden- ja pölynkestävä (IP65)*
  • Joustavasti määritettävä portti (LAN, sarja, 2D-viivakoodinlukija, USB 2.0) ja integroitu yrityslaajennus* (NFC, älykortinlukija, Thermal by FLIR, Intel RealSense)

Kestävät laitteet ammattikäyttöön

Laitteet ovat suunniteltu kestämään ääriolosuhteita: tärinää, lämpötilan ja kosteuden vaihteluita.
Hankkimalla uuden laitteen saat varmuuden sen toiminnasta ja parhaat uusimmat ominaisuudet, jotka takaavat että työt sujuvat ilman odottelua.

Fieldbook ruggeroitu puhelin

Panasonic Toughbook

Panasonic Toughpad

Getac

Sunit ajoneuvo PC